skip to Main Content

consult-1

Weer aan het werk en kolven

Na een heerlijke lange periode thuis bij je baby breekt dan toch een keer weer de dag aan dat je zonder baby op stap gaat. Misschien eerst een keertje om een middagje te gaan shoppen of om weer eens samen in de stad te gaan eten, maar misschien ook al wel om weer aan het werk te gaan.

Heb je geen idee welke kolf voor jou geschikt is? Ben je aan het stoeien om borstvoeding met je werk te combineren? Wil je meer weten over bewaren van moedermelk of wanneer je een kindje moet laten wennen aan een flesje? Wil je dat we met je meedenken? We willen graag samen met jou zoeken naar een passende oplossing. Dat kan zowel hier bij ons in de praktijk als bij jou thuis.

ConsultAfspraak maken

We maken dan graag een afspraak met je zodat we alle tijd hebben om met je mee te denken. In veel gevallen wordt dit ook vergoed door je aanvullende zorgverzekering. De kosten voor een consult bij je thuis zijn €75,- per uur. De reistijd wordt apart berekend a €30,- per uur. Een consult bij ons in de praktijk kost €60,- per uur. Natuurlijk kun je met een kleine vraag ook altijd even binnenwandelen als de winkel open is of langs komen op het inloopspreekuur.

Afspraak maken