skip to Main Content

Na een heerlijke lange periode thuis bij je baby breekt dan toch een keer weer de dag aan dat je zonder baby op stap gaat. Misschien eerst een keertje om een middagje te gaan shoppen of om weer eens samen in de stad te gaan eten, maar misschien ook al wel om weer aan het werk te gaan.

Afkolven

borstvoedignscoachIn die gevallen zal je baby een keer een flesje afgekolfde melk moeten krijgen en zul je zelf na een tijdje gaan afkolven. Dat kolven kan op verschillende manieren. Er zijn soms moeders die dit met hun handen doen, maar meestal is een borstkolf wel zo makkelijk. Wij hebben veel verschillende kolven in ons assortiment en zoeken graag samen met je de voor jou best passende kolf.

Vergoeding van de zorgverzekeraar

In veel gevallen krijg je zelfs van je aanvullende zorgverzekering een vergoeding wanneer je bij ons een kolf koopt. Ook kunnen we je adviseren over een goed passend borstschild, flesjes om de afgekolfde melk te bewaren of misschien juist wel zakjes, een handige bh waarmee je handsfree kunt kolven en hoeveel melk je baby nodig heeft.

Wij helpen je op weg

winkelAls je er voor staat en nog aan het kolfavontuur moet gaan beginnen kan het een heel gedoe lijken, maar we helpen je graag op weg. Kom maar eens bij ons in de winkel kijken, er kan veel meer dan je denkt.