skip to Main Content

Borstvoeding geven is een natuurlijk proces, maar we weten dat het niet altijd vanzelf gaat. Soms ontstaan de problemen al vrij snel na de bevalling. Misschien komt je melkproductie niet op gang of heb je juist te veel melk. Misschien zijn je tepels kapot en weet je niet hoe je nu verder moet.

Hulp bij borstvoedingDF0A8589

Wij komen als lactatiekundige bij je thuis en nemen de tijd om je verhaal te horen. We kijken ook mee met een borstvoeding en kunnen zo samen met jou zoeken naar een oplossing. Voor ons is het samenwerken met jullie als ouders en ook met de zorgverleners om jullie heen heel belangrijk. We maken dan een plan, zetten dat ook op papier en we wandelen dan nog een tijdje met je mee tot je het zelf weer verder kunt. De kosten voor een consult bij je thuis zijn €75,- per uur. De reistijd wordt apart berekend a €30,- per uur. Een consult bij ons in de praktijk kost €60,- per uur. In veel gevallen wordt dit ook vergoed door je aanvullende zorgverzekering. Natuurlijk kun je met een kleine vraag ook altijd even binnenwandelen als de winkel open is of langs komen op het inloopspreekuur. 

Altijd bereikbaar

We zijn bereikbaar voor het maken van een afspraak en het stellen van vragen ook buiten de openingstijden van de winkel . Ook in de avond en in het weekend. Je kunt ook alvast onderstaand intakeformulier invullen en op de eerst volgende werkdag nemen we contact met je op om een afspraak te plannen.

Afspraak maken