skip to Main Content

Als je borstvoeding geeft is het niet perse noodzakelijk om een speciale voedingsbh te dragen, maar dit is wel makkelijk. Deze bh’s hebben namelijk speciale klipjes waarmee je de bh open kunt maken.
Er zijn bh’s in soorten en maten. Sommigen geven heel veel steun, anderen zijn vooral fijn de eerste tijd wanneer je nog veel in bed ligt. We hebben voorgevormde bh’s en met beugel. Effen wit en met leuke patroontjes, glad en met kant.

Koop je voedingsbh op het juiste moment

voedingsbh-kopenDe eerste week na de bevalling kan de omvang van je borst nog behoorlijk schommelen. We raden dan ook aan om met het kopen van een goede voedingsbh te wachten tot je stuwing voorbij is en je even een paar dagen goed aan het voeden bent. Dat is dan ook meestal de tijd dat je weer op de been bent en weer zin hebt om de deur eens uit te gaan. Je zou zeker niet de eerste zijn die haar eerste uitje met baby maakt naar onze winkel.

 

Welke maat?

voedingsbh-kopen-met-kidsOmdat je lijf door de zwangerschap vaak behoorlijk veranderd is, zul je vaak ook een andere maat bh nodig hebben. We hebben een groot assortiment op voorraad in veel verschillende modellen. Het moet wel gek gaan willen we niet een passende bh voor je hebben. Kom daarom gerust bij ons langs, we helpen je graag. En heb je al een ouder kindje? Neem lekker mee. Ons speelhoekje is zo gezellig dat wanneer jij klaar bent het maar de vraag is of je dreumes weer mee wilt.