skip to Main Content

Welk kolfapparaat moet ik hebben?

Heb je geen idee welke kolf voor jou geschikt is? Ben je aan het stoeien om borstvoeding met je werk te combineren? Wil je meer weten over bewaren van moedermelk of wanneer je een kindje moet laten wennen aan een flesje? Wil je dat we met je meedenken? We willen graag samen met jou zoeken naar een passende oplossing. Dat kan zowel hier bij ons in de praktijk als bij jou thuis.

Afkolven

borstvoedignscoachIn die gevallen zal je baby een keer een flesje afgekolfde melk moeten krijgen en zul je zelf na een tijdje gaan afkolven. Dat kolven kan op verschillende manieren. Er zijn soms moeders die dit met hun handen doen, maar meestal is een kolf wel zo makkelijk. Wij hebben veel verschillende kolven in ons assortiment en zoeken graag samen met je de voor jouw best passende kolf.

 

Vergoeding van de zorgverzekeraar

In veel gevallen krijg je zelfs van je aanvullende zorgverzekering een vergoeding wanneer je bij ons een kolf koopt. Ook kunnen we je adviseren over een goed passend borstschild, flesjes om de afgekolfde melk te bewaren of misschien juist wel zakjes, een handige bh waarmee je handsfree kunt kolven en hoeveel melk je baby nodig heeft.

Er zijn steeds meer zorgverzekeringen die vanuit hun aanvullende polis een vergoeding geven als je een borstkolf koopt. Deze vergoeding kan oplopen tot wel €200,-

Bekijk of je vergoeding in aanmerking komt.

Wij voldoen aan alle voorwaarden die er gesteld worden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Borstvoedingscentrum Zwolle is erkend en gecertificeerd

Wij zijn IBCLC gecertificeerd, aangesloten bij de NVL en hebben een AGB-code. Je kunt na aankoop van je kolf de factuur voor declaratie naar je zorgverzekering opsturen.


iblcelogo
NVL-logo

 

 

 

 

agb-code1

 

 

Wij helpen je op weg

winkelAls je er voor staat en nog aan het kolfavontuur moet gaan beginnen kan het een heel gedoe lijken, maar we helpen je graag op weg. Kom maar eens bij ons in de winkel kijken, er kan veel meer dan je denkt.