skip to Main Content

Kolf huren?

 

Professionele borstkolf huren
Soms zijn er situaties waarin je tijdelijk een professionele borstkolf nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je kindje te vroeg geboren is of ziek, en omdat je met kolven je borstvoeding op gang moet brengen of in stand moet houden. In dat geval is het niet verstandig om met je eigen of met een geleende kolf te gaan kolven. Je kunt bij ons terecht om een kolf te huren. Wij verhuren de Medela Symphony voor €2,50 per dag. Hierbij heb je nog een afkolfset nodig. Een dubbele set kost €37,95. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je in veel gevallen een vergoeding voor het huren van een kolf. 

 

Wanneer kun je de kolf afhalen?
Een kolf kun je tijdens de openingstijden (maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur) ophalen bij Mens & Kinders, Assendorperstraat 66 in Zwolle, vooraf bellen om te reserveren is aan te raden ivm wisselende voorraad: 038 737 01 95.

Wanneer je buiten onze openingstijden dringend een kolf nodig hebt kun je bellen naar Isala Zwolle (vraag naar afdeling Verloskunde): 038 424 5000

 

borstvoedignscoach

 

Vergoeding van de zorgverzekeraar

In veel gevallen krijg je zelfs van je aanvullende zorgverzekering een vergoeding wanneer je bij ons een kolf koopt. Ook kunnen we je adviseren over een goed passend borstschild, flesjes om de afgekolfde melk te bewaren of misschien juist wel zakjes, een handige bh waarmee je handsfree kunt kolven en hoeveel melk je baby nodig heeft.

Er zijn steeds meer zorgverzekeringen die vanuit hun aanvullende polis een vergoeding geven als je een borstkolf koopt. Deze vergoeding kan oplopen tot wel €200,-

Bekijk of je vergoeding in aanmerking komt.

Wij voldoen aan alle voorwaarden die er gesteld worden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Borstvoedingscentrum Zwolle is erkend en gecertificeerd

Onze lactatiekundigen zijn IBCLC gecertificeerd, aangesloten bij de NVL en hebben een AGB-code. Je kunt na aankoop van je kolf de factuur voor declaratie naar je zorgverzekering opsturen.


iblcelogo
NVL-logo

 

 

 

 

agb-code1

 

 

Wij helpen je op weg

winkelAls je er voor staat en nog aan het kolfavontuur moet gaan beginnen kan het heel ingewikkeld lijken, maar we helpen je graag op weg. Kom maar eens bij ons in de winkel kijken, er kan veel meer dan je denkt.