skip to Main Content

Evelien

Evelien

Ik ben getrouwd en heb 2 schoolgaande kinderen.
Op mijn 19e kon ik beginnen met mijn droombaan, kraamverzorgster. Ik vond het belangrijk om mensen goed te helpen en te adviseren bij het op gang brengen en houden van de borstvoeding, maar had het gevoel dat ik zoveel nog niet wist.  Daarom ben ik begonnen met de studie voor lactatiekundige. Die ik in 2004 met succes heb afgerond. In 2007 ben ik van Groningen naar Zwolle verhuisd en ben daar weer als kraamverzorgster aan het werk gegaan. Via mijn werk kwam ik bij het Borstvoedingscentrum. En zo heb ik Karin Kodden leren kennen. Na de geboorte van onze oudste ben ik gestopt met mijn werk in de kraamzorg.
En daar kwam het Borstvoedingscentrum in beeld. Karin kon wel een extra kracht gebruiken om te helpen in de winkel en met de consulten.
Dit doe ik met heel veel plezier. Het is zo leuk om mensen te kunnen helpen met mijn kennis en ervaring.  Werken bij het borstvoedingscentrum voelt aan als een warme deken, voor mij, omdat ik zulke lieve collega’s heb, maar ook voor de klanten. Dat wij moeders een plekje kunnen geven waar ze  terecht kunnen met hun vragen en onzekerheden.  Een plekje waar de koffie klaar staat en luisterend te vinden is voor die gene die dat nodig hebben.
Omdat ik de kraamzorg toch wel heel erg miste ben ik in 2013 weer begonnen in de kraamzorg. Dit keer als zelfstandige, via Monique Boer.