skip to Main Content

Workshop: Borstvoeding, een goed begin

Goede informatie over borstvoeding in de zwangerschap kan er voor zorgen dat je een goede start maakt en onnodige problemen voorkomt. Op deze avond wordt gesproken over hoe borstvoeding geven werkt, hoe je een baby kunt helpen om goed aan de borst te drinken, de kraamtijd en de eerste weken daarna. Hoe weet je bijvoorbeeld of je baby genoeg drinkt? Hoe voorkom je problemen? Wat kan jou helpen om borstvoeding een plek in je nieuwe leven als ouder te geven? Op deze en nog veel meer vragen kun je deze avond antwoord krijgen. Ook voor geïnteresseerde partners is deze bijeenkomst een aanrader. Tussen de 6e en 8e maand in de zwangerschap is het het meest praktisch om de cursus te gaan volgen.

Aanmelden voor deze workshop? Of wil je meer informatie?

Workshop: Borstvoeding na de eerste weken

Na een paar weken thuis te zijn geweest met je baby verruim je langzaam je wereld weer. Misschien ga je straks weer aan het werk en vraag je je af welke kolf nou voor jou geschikt is. Of hoe je een voorraad kunt opbouwen, wanneer je moet beginnen met kolven en hoe je baby uit de fles moet leren drinken. Op deze en alle andere vragen die je hebt wanneer je baby een paar weken oud is geven we je antwoord tijdens deze workshop. Je mag natuurlijk je baby meenemen.

Aanmelden voor deze workshop? Of wil je meer informatie?

Workshop: Borstvoeding na de eerste maanden

De eerste zes maanden heeft een baby niets anders nodig dan borstvoeding, maar hoe gaat het dan verder? En wacht je tot je kindje 6 maanden is met bijvoeding geven of begin je al met 4 maanden? Wat, wanneer of hoeveel geef je dan erbij? En wanneer geef je dan nog borstvoeding? Blijf je ook op je werk nog koven? Wat is dan nog het nut van borstvoeding? Dit en meer komt aan bod tijdens deze informatiebijeenkomst. We vertellen ook over de Rapley methode. Deze methode van introduceren van vaste voeding gaat er vanuit dat een kind met 6 maanden meestal prima zelf kan eten en geen gepureerde prakjes nodig heeft. We geven je uiteraard ook de gelegenheid om je vragen te stellen en ervaringen met andere ouders te delen. Deze workshop is ook voor geïnteresseerde partners en oppassers een aanrader.

Aanmelden voor deze workshop? Of wil je meer informatie?