skip to Main Content

data_jpg_2364Je bent zwanger! Gefeliciteerd. We hopen dat het goed met je gaat en dat je kunt genieten van deze bijzondere periode in je leven. Dit zul je hooguit een paar keer in je leven meemaken. Hopelijk ben je onbezorgd en kijk je uit naar de komst van je baby, ben je al volop aan het plannen maken voor straks.

Voeding

Een van de dingen waar je vast over nadenkt is welke voeding je de baby straks gaat geven. 80% van de moeders kiest ervoor om borstvoeding te gaan geven. Een keus waar wij helemaal achter staan. Wij willen je helpen om niet alleen een goede start te maken met het geven van borstvoeding, maar je ook ondersteunen zodat je een fijne borstvoedingsperiode zult hebben.

Goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk. Daarom raden we je aan om als voorbereiding op het geven van borstvoeding naar een cursusavond te komen. Hier leggen we de basisprincipes van borstvoeding uit.
Maar misschien ben je wat minder onbezorgd en heb je nu al specifieke vragen. Hiervoor kun je terecht op ons inloopspreekuur of een afspraak maken voor een adviesgesprek.

We hopen je binnenkort een keer te ontmoeten in ons Borstvoedingscentrum.